Get $200 off in all our CCIE Lab Exam!

Pass the Huawei HCIE Routing & Switching Lab in First Attempt Guaranteed!

Huawei HCIE Routing & Switching Lab of 591Lab Certcommunity

Huawei HCIE Routing & Switching Lab

5/5

$1,000.00

Please contact one of our Agents in Webchat before proceeding to Payment.
SKU H12-266 Category Tag
Huawei HCIE Routing & Switching Lab
Exam Code: Huawei HCIE (H12-266)
Exam duration: 8 hour
Passing Score: 80 out of 100
Exam Format: Operation, Essay Question

 

This Online Training is a complete guide to pass the HCIE H12-266 Lab certification Exam. We 591Lab is always here to help you to be successful in your career. Our Huawei Lab Certcollection will cover all the topics needed for the real HCIE Lab exam. You can practice for the 8hours long exam in our simulated system.

HCIE-Routing & Switching LAB materials will cover:

-Layer 2 network technology.

-IPv4/v6 Unicast and IPv4/v6 Multicast Routing Technology.

-MPLS VPN and inter-AS technology.

-IP Features, such as security technology, QoS.

-SDN technology.

-Network Security and management.

This Lab Exam practice will need:

 

  • RAM 8GB- ENSP simulator
  • RS Lab simulator with pre-config of ENSP install on your own PC. Our instructor will lead you.

Why should you choose us?

591Lab is China’s number one Online Training Service.

– We always have updated and stable content.

– Dedicated Huawei Expert for support

– Our Clients have the highest passing rate. 

– Fast delivery of study materials,

– we provide 24/7 customer service.

You can contact us via our Live support on our site.
Or you can Email us at marketing@591lab.com
Contact us via WhatsApp iconWhatsapp
Contact us via Skype colored stroke icon #AD , #ad, #AFF, #colored, #stroke, #icon, #Skype | Icon, App logo, Aesthetic picturesSkype 

Comments

There are no comments yet.

Be the first to comment “Huawei HCIE Routing & Switching Lab”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terms and conditions is empty.

1.Are these Huawei HCIE (H12-266) Lab materials 100% reliable?

Answer: Yes! Our study materials are verified by our experts and professionals. We always make sure to provide you with accurate questions and detailed answers.

2.What will be included inside the Huawei HCIE (H12-266) Lab materials?

Answer: We cover all the syllabus given by Huawei in our workbook and solutions. We will provide a simulated environment to practice. We will provide video tutorials. Our teacher will help you if you have any difficulties.

3.How often do you update the study materials?

Answer: Our study materials are always up to date. Throughout your access, you will get updated materials. Also, you will be notified if there is any change.

4.How can I contact the teacher?

Answer: After purchase, you will be added to a group with the teacher. 

5.How long can I have access to the study material/guide?

Answer: You will have 120days of access to this material. Details will be added in the quotation email we will send to you. You can also ask us here if you have any questions.

6.What is 591Lab’s passing rate?

Answer: We have a 98% passing rate and 4.9 ratings on Trustpilot.

7.What payment methods do you accept?

Answer: We accept PayPal/Payoneer/Alipay. For payment facilitation, please contact here.

8.How do I get support after purchase?

Answer: We provide tutorial videos to explain the process. Also, we have 24/7 customer services available to provide support after purchase.

9.What other products does 591lab offer?

Answer: We have an amazing Certcollection of CCIE Labs, Juniper Labs, Aruba Labs, Fortinet Labs. Also, you will get all the written exam material on our sister concern www.591cert.com.

Related Products

certcollection offer for 591lab certcommunity